By Violeta Spariosu

(foto:instagram.com/rivasvesna)

Pevačica Vesna Rivas se, u toku jučerašnjeg dana, podvrgla poligrafskom testiraju u rijlitiju Parovi, a u ovoj sezoni šoua je priznala da je krila oružje od policije i da se družila sa opasnim momcima.

“Da, policija nije pronašla oružje, a bilo ga je! To je tačno. Inače, ovo mi je najboji događaj u životu. Prevarila sam inspektore. I u kafane sam ulazila sa pištoljem, sakrijem ga među dojke i niko ne primeti”, odgovorila je pevačica na pitanje da li je policija nekada pronašla oružje kod nje, kako prenosi Alo!.

Pokušala je i da prevari poligraf ali joj to i nije najbolje pošlo za rukom, tako da je prvobitno rekla da nikada nije u životu bila uhapšena, a nakon toga je priznala da je ipak doživela da joj stave lisice na ruke. A takođe je i priznala da je bila ranjena jer se družila sa opakim momcima.

Pevačica je ponovo pričala o 90-im godinama i o periodu kada je morala da švercuje robu kako bi preživela, a u sklopu te priče odgovorila je na pitanje da li je imala neku masku na carini kako je ne bi prepoznali.

“Da. Ta maska za carinu je bila za mene mir u duši. Mi smo bili pod embargom tada. Ja sam trčala po carini i ako mi carinik uzme torbu ja tada kukam i molim i dam im 100 maraka, da imam crno na belo da sam ja donela tu robu. Jednostavno sam imala ‘ulaz’ za robu”, objašnjava pevačica, a na poligrafu se pokazalo da je ipak rekla istinu.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

Izvor: Tračara

Reply
Share this

Leave a Reply