Za komentar na cijelu situaciju, kontaktirali smo Malvinu Macan, voditeljicu poslova prijevoza putnika ‘Brioni Pula’, koja nas je preusmjerila na reklamacije. Odgovor još nismo dobili

Izgleda kao znanstvena fantastika, ali nije. Vozač busa je vidio da ga na stanici čekaju dvije žene i 12 kofera. Vidio, ne vidio, barbaru je bilo svejedno jer je produžio dalje, kaže teatrologinja i spisateljica Mani Gotovac (78). Splićanka je jučer oko 15 sati stajala na autobusnom stajalištu Slatina sa štapom, a vraćala se u Zagreb, kako kaže, s uspješnog trotjednog liječenja. S njom se zatekla i, tvrdi, gospođa Ludmila iz Rusije koja je došla posjetiti Opatiju i Zagreb. Autobus prijevoznika Brioni Pula, kako kažu, nije se zaustavio na autobusnom stajalištu.

Foto: Tino Jurić/PIXSELL

– U postoperativnom sam stanju pa sam ipak za taj autobus Brioni Pula uzela tri mjesta kako bih mogla ispružiti nogu. Kada sam se sabrala, krenula sam sa štapom po uredima Autobusnog kolodvora u Opatiji. Bolje da nisam – kaže bivša intendantica riječkog HNK Ivana pl. Zajca koja je za tri karte izdvojila oko 330 kuna, a prošli je tjedan operirala koljeno. Dodaje kako tamo radi jedan jedini ured i to samo do 15 sati. Njezina suputnica Ludmila koja je bila s njom je, tvrdi, zatim predložila taksi.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

– Čekale smo ga 30 minuta. Vozač mi se ispričao i rekao da ih malo ima – kaže Mani. Zatim je dodala kako ju je Ludmila, koja je došla iz Rusije, upitala ‘Zar Opatija nije jedno od vaših turističkih središta?’.

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Za komentar na cijelu situaciju, kontaktirali smo Malvinu Macan, voditeljicu poslova prijevoza putnika ‘Brioni Pula’, koja nas je preusmjerila da se e-mailom javimo na reklamacije. S reklamacija odgovor još nismo dobili.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Kristina Kockar vratila se u rijaliti šou nakon što je provela dan kod psihijatra, zbog lošeg stanja u kojem je bila. Naime, ona je doživela nervni slom, te joj je ukazana...