Thomas Markle naglašava da mu ni kćerka ni princ ne zamjeraju zbog fotografija koje je medijima prodao za 100 000 funti, te kako već danima pije tablete za smirenje zbog svega što se događa

Nakon što se već više od mjesec dana špekulira hoće li otpratiti svoju kćerku Meghan Markle (36) na vjenčanje s princem Harryjem (33), Thomas Markle (73) je izgleda konačno, po drugi put odustao, jer su mu liječnici za danas zakazali operaciju srca.

Britanski The Sun piše da je operacija zakazana za 15.30 sati, a Markle je objasnio kako će mu doktori ‘pročistiti neprohodne krvne žile i ugraditi stent’.

Foto: YouTube screenshot

Thomas sad tvrdi da je za njegove srčane probleme kriv njegov sin, Thomas Markle Junior (53), koji je prošle subote princu Harryju uputio otvoreno pismo u kojem ga ‘upozorava da odustane od svadbe s njegovom sestrom’.

Prince Harry and Meghan Markle visit to Nottingham | Autor: Andrew Stenning/Press Association/PIXSELL Foto: Andrew Stenning/Press Association/PIXSELL

Obavijest o operaciji je britanski The Sun prenio svega nekoliko sati nakon što je Markle odlučio da će ipak krenuti put Londona, a 24 sata nakon što je prije toga odlučio kako neće ići zbog sramote koju je kćeri prouzrokovao paparazzi fotografijama. Naime, prije nekoliko sati je Markle, nakon što ga je Meghan navodno nazvala i još jednom zamolila da dođe, izjavio:

– Naravno da ću otpratiti kćer do oltara. To mi je dužnost kao ocu, a ipak je riječ o vjenčanju koje će ući u povijest.

Foto: Pixsell/Instagram

Umirovljeni stručnjak za filmsku rasvjetu Thomas, koji živi u Meksiku, danas kaže kako su ga liječnici upozorili da mu je srce vrlo oštećeno te da se operacija mora obaviti što prije, ali dodaje i da se Meghan ne ljuti i da mu je kad je čula za današnju operaciju poslala sms poruku u kojoj piše ‘Volim te tata’.

Royal Foundation Forum | Autor: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

Thomas naglašava i da mu ni ona ni princ Harry ne zamjeraju zbog navodnih paparazzi fotografija, koje je medijima prodao za 100 000 funti (oko 838.000 kuna), te kako već danima pije tablete za smirenje zbog svega što se događa.

Naime Thomas je jučer ujutro rekao kako ‘ne želi sramotiti kćerku svojim dolaskom’, nakon što je prije dva dana objavio fotografije na kojima on na internetu pregledava članke o običajima kraljevskih vjenčanja, gleda stare fotke Meghan, te se sprema i bira odjeću za ‘vjenčanje godine’. Cilj mu je bio da ispadne kao da su fotke snimili paparazzi, no odmah se otkrilo da su snimljene namjerno, sa Thomasovim pristankom.

Britain's Prince Harry and his fiancee Meghan Markle watch a street dance class during their visit to Star Hub, a community and leisure centre, in Cardiff | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Oni koji poznaju Thomasa Marklea kažu kako ni nakon što je potvrdio nisu vjerovali da će otići na vjenčanje kćeri, jer ‘inače izbjegava društvena okupljanja’. Njegov stariji brat Michael (78) tvrdi i da je pričao s njim i nagovarao ga da ode, te ga uvjeravao kako je to prilika koju imaš samo jednom u životu.

Prince Harry wedding | Autor: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL Foto: Andrew Milligan/Press Association/PIXSELL

– Shvaćam da je pod velikim stresom zbog medijske pažnje, ali ne može za sve kriviti medije, neke stvari je sam krivo napravio – zaključuje Thomasov brat i kaže da za njegov infarkt nije kriv nitko osim njega samog s obzirom na njegovu pretilost u vezi koje navodno ništa ne poduzima.

Foto: schreenshot 433 Instagram

Danas pak Thomas Markle tvrdi kako je za njegove srčane probleme kriv njegov sin Tomas Junior, koji je prošle subote princu Harryju uputio otvoreno pismo u kojem ga ‘upozorava da odustane od svadbe sa njegovom sestrom’.

Foto: Reuters/YouTube

‘Dragi princ Harry, još nije prekasno a Meghan Markle očito nije prava žena za tebe. Kako se vjenčanje bliži, sve je jasnije da će biti najveća greška u povijesti kraljevskih vjenčanja. Nije mi jasno kako ne vidiš pravu Meghan, kakvu je vidi cijeli svijet. Ona samo pokušava glumiti ulogu princeze, što bi htjela i svaka trećerazredna holivudska glumica koja više nije mlada.’ dio je pisma upućenog princu prošle subote.

Reply
Share this

REALITY & TV