Postoje znakovi pred kojima jači pol momentalno pada na kolena. Osim harizme i seksepila koji izbija iz njih, one se izdvajaju i po neobičnoj lepoti.

Iz astro ugla. Vaga je najlepša, žena Bik najbolja partnerka, a nafatalnije zavodnice su žene rođene u znaku Jarca.

Pripadnice ovog znaka su veoma šarmantne, privlače pažnju svojim lepim držanjem i elegancijom, te muški pol je veoma slab na njih. Što se tiče fizičkih karakteristika, žene Jarčeve odlikuju skladne crte lica, a imaju pomalo mračne i duboke oči, kao i osmeh koji pleni. Što se tiče ljubavih odnosa, veoma je strastvena ali je nije lako osvojiti jer se u vezu upušta tek nakon dužeg vremena, odnosno u trenutku kada oseti da gaji osećanja prema nekome. Žena u znaku Jarca se ne zaljubljuje lako, ali kada zavoli voli do kraja i to je za ceo život.

Idealni partneri su zemljani znaci, Bik ili Devica jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž. Nežnost može pronaći i u Raku.

Izvor: AstroZabava

Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

PRVA SEZONA Izgubljeni tinejdžeri obožavat će ovu seriju, kao i buntovnici, a starije generacije s užitkom će ispod krvavog putovanja otkrivati iskrenu romantičnu ljubav The End of the F***ing World Ocjena: 4/5 James za sebe...