Glumica Vanja Nenadović provela je praznike u rodnom Somboru sa prijateljima i kolegama Mateom Milosavljević i Slavenom Došlom, a na K1 televiziji kazala je čiji je zapravo Slaven najbolji prijatelj, njen ili Matein.

To je naša slatka svađa. Obe ga svojatamo, a on se ne izjašnjava – kazala je s osmehom Vanja u emisiji „Kec na jedanaest“.

Uživala sam u Somboru, sada je tamo prelepo. Sve je zeleno i cvrkuću ptice. Prethodnih meseci neretko se dešavalo da u pozorištu budemo od deset ujutro do ponoći, a sada kada imamo predah i odmor to mi nedostaje pa zovem i pitam kada će bar neke probe. Ali takav je naš posao – ili ga ima mnogo ili ga nema uopšte.

PRVI DUŠANOV USKRS: Ivana Nešović otkrila kako se snalazi u…

NE ŽELIM DA DECA IDU MOJIM STOPAMA: Jovana Joksimović o…

POTAJNO SE NADA: Ana Rajković otkrila da priželjkuje život u…

VERNI ČLAN: Ivana Zečević otkrila zahvaljujući kome je…

Mlada i uvek nasmejana glumica otkrila je i koliko joj je naporno i zahtevno bilo pripremanje predstave BAAL u Beogradskom dramskom pozorištu.

Nedeljama sam zbog te predstave bila bukvalno u masnicama. BAAL je najteža i najzahtevnija predstava koju sam radila, i psihički i fizički – kazala je Vanja na K1.

Gledaocima je takođe otkrila da se trenutno piše nastavak serije „Tajna vinove loze“ i nada se da će uskoro početi snimanje druge sezone.

Autor: Nadlanu.com/N.P.

Foto: K1 Televizija/Promo

Reply
Share this

REALITY & TV