Elena Karaman koja se nedavno razvela od Jugoslava Karića, svu svoju ljubav usmerila je ka sinovima, a danas je njen naslednik Matija napunio 22 godine, te se ponosna majka oglasila na društvenim mrežama.

Naime, dizajnerka nameštaje uputila je rođendansku čestitku Matiji, uz dirljive zajedničke slike.

Kroz mene se manifestovala najsvetlija duša Univerzuma. Obukla ruho malog riđokosog dečaka i obasjala moj svet čarolijom. Naučila me nežnosti i bezuslovnoj ljubavi… Maki, hvala ti što si mi bio i ostao ono magično ogledalo u kome sam prvi put videla sebe lepu i zaslužnu ljubavi… Volim te, zvezdani moj dečko izvan svih reči i misaonih formi. Hvala ti na časti da ti budem čuvar. Često pomislim da sam nedostojna takve uloge. Srećan ti divan dan. Voli te mama! – napisala je Elena u opisu fotografija na Instagramu.

ČUDO MAMINO: Severina Kojić našla način da objavi fotku sa…

ŽIVI SADAŠNJI TRENUTAK: Elena Karaman posle razvoda od…

VOLE TE MAMA I TATA DO NEBA I ZVEZDA: Tijana Dapčević…

PONOSNA NA OCA: Vlade Divac proslavlja 53. rođendan, ćerka…

Podsetimo, Elena je nakon razvoda od fudbalera Peđe Mijatovića, početkom 2000-tih, započela vezu sa kontroverznim biznismenom Andrijom Draškovićem, a ubrzo su dobili sina Matiju.

Објава коју дели Eʅҽɳα Kαɾαɱαɳ (@elenakaraman.essenceofliving)

Autor: Nadlanu.com/N.P.

Foto: elenakaraman.essenceofliving/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Srušilo se sve, stihovi su pjesme koja bi najbolje opisala dinastiju Todorić uslijed afere Agrokor. Kulmerovim dvorima nekad je odzvanjala pjesma “Božanstvena ženo” Miroslava Ilića, koji je za 45 minuta pjevanja na rođendanu navodno...