Mirko Pajčin, poznatiji kao Baja Mali Knindža, jedan je od najzaposlenijih pevača i nastupa skoro svako veče, ali i pored toga on postiže da obavlja i druge obaveze koje se tiču njegove porodice.

Pre nekoliko dana paparaco Kurira fotografisao je Baju, vidno umornog i iscrpljenog posle svirke koja je trajala do jutarnjih sati, kad je došao na jednu beogradsku pijacu.

Kako su nam rekli prodavci, on je tamo rado viđena mušterija i dolazi vrlo često. Ovog puta kad se pojavio, prvo je svratio do menjačnice kako bi razmenio novac neophodan za nabavku namirnica koje je krenuo da pazari.

Potom je zastao i popričao sa svim trgovcima koji su se našli u blizini, a onda je zavrnuo rukave i krenuo ka tezgama s povrćem koje mu je potrebno. Šetao se od tezge do tezge i razgovarao sa svima uz ljubazan osmeh.

Pažljivo je birao svaki artikal, jer očigledno vodi računa o tome da sve bude zdravo i kvalitetno.

Kad je završio kupovinu, uputio se ka izlazu s pijace, ali je zastao kod jednog uličnog prodavca i s njim kratko porazgovarao i pazario neke sitnice, među kojima su bili i slatkiši, pretpostavljamo namenjeni najmlađim članovima njegove porodice.

Kurir.rs/ Ana Denda/ Foto: Kurir Privatna Arhiva

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV