Pevačica Nataša Bekvalac kaže da joj je muzika lečila rane kada joj je bilo najteže i da je zahvalna životu što radi posao koji voli jer tako nikada ne radi.

I pored toga što je prošla mnogo teških situacija u životu, koje su bile medijski ispraćene, upravo zbog njene popularnosti nikada nije odustala od muzičke karijere, svesna da uz nju ide zadiranje u privatan život.

Upravo joj je u takvim trenucima muzika bila beg od svega i melem za dušu.

– Imam tu sreću u životu da radim posao koji obožavam, toliko da sopstveno zanimanje i ne doživljavam kao posao već kao svoju ljubav. Baviti se muzikom stvarno je dar i na tome sam životu beskrajno zahvalna. Upravo me muzika spasla u najtežim trenucima, kroz pesmu sam dobijala ljubav i podršku ljudi koji su za moju dušu bili neophodni da preživi – kaže Nataša za Blic koja je Vaskrs provela sa porodicom uz ćerkice koje se raduju praznicima, baš kako se i ona radovala, a to čini i dan danas.

– Par dana pre 1. maja nastupala sam u Crnoj Gori, pa sam se sa svojim prijateljima i saradnicima dogovorila da za praznik ostanemo baš tu. Da se odmorimo nekoliko dana jer nas čeka radno leto i veoma intezivan period budući da sam odlučila da paralelno radim i na albumu – otkriva pevačica koja će publiku iznenaditi pesmama na kojima dugo radi.

Kako je iza nas period pun neizvesnosti zbog pandemije korona virusa koja je uticala na mnoge profesije. Poput svojih kolega ni Nataša nije imala priliku da se bavim onim što voli, ali je taj period nije osvestio da ceni rad jer je, kako kaže, i ranije znala da rad leči.

– Ja sam to shvatila mnogo pre, gotovo i da ne znam šta je odmor jer sam naučula da obnavljam energiju nekako u hodu. Za sebe sam pronašla druge načine pomoću kojih odmaram svoju dušu i telo, prosto nisam tip kojem pasivno i sporo odgovara. Ponajmanje sam tip koji može da bude bez energije stvaranja, bez kreativne energije. Pa mi tako najčešće baš za vreme odmora sevaju najlepše i najsvežije ideje – otkriva pevačica koja važi za jednu od najlepših na estradi, i taj tron suvereno čuva decenijama.

Na pitanje da li bi sada mogla, baš kao u mladosti, da provede noć pod šatorom kako bi uranila na Prvi maj i koga bi sa sobom povela, kroz osmeh kaže:

– Moj izbor su uvek porodica i prijatelji. A noćenje u šatoru za mene bi bila još jedna avanturica.

Sećanja na detinjstvo Nataše Bekvalac vezana su i za 1. maj i bude joj lepa sećanja.

– Mislim da je moje godište čak i poslednje koje je nosilo kapice i crvene marame. Sećam se da sam kao dete bila jako ponosna i baš sam se pravila važna. Za mene je to bio veliki događaj. Sećam se hora i svečanosti, sve mi je to bilo jako veliko pa čak i sada kada se setim emocija mi je lepa – seća se pevačica.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV