Nina Badrić je svojom novom objavom na društvenoj mreži izazvala lavinu komentara, a brojne njene koleginice nisu ostale ravnodušne, te su joj odmah uzvratile odgovorom.

Iako važi za jednu od najlepših žena na estradi, Nina izgleda nikako ne uspeva da pronađe životnog saputnika koji će joj parirati u svemu. Mnogi joj prilaze, ali ipak priča nema još uvek srećan kraj.

Pevačica svoj ljubavni život krije kao zmija noge, a ono što je javnosti poznato jeste da je Badrićeva imala jedan brak iza sebe sa Bernardom Krasnićem od koga se razvela 2009. godine. Osim toga, tu je i jedna propala veridbu koju je raskinula pre više od dve godine sa sedam godina starijim biznismenom Tinom Bralom.

Sada je Nina na drušvenoj mreži objavila status koji glasi:

“Molim onog koji mi je u mladosti rekao: “Bićeš moja, makar i u staračkom domu”, da se priprema polako, a na ovo ravnodušna nije ostala njena koleginica Lepa Brena, koja je odmah otkrila da je Nina Badrić imala mnogo udvarača, a njen komentar odmah je zavredeo desetine lajkova.

“Boga mi, bilo je dosta ovih pretnji”, dodala je Brena.

BONUS VIDEO:

Kurir.rs/K.Đ.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Valentina Kordić Tijan (28) i Vatroslav Tijan (42) upoznali su se u showu ‘Ljubav je na selu’. Zaljubili su se, a naposljetku i vjenčali. Prije gotovo dvije godine dobili su djevojčicu Viktoriju,...