Kurirova fotografija sa snimanja emisije Tvoje lice zvuči poznato, na kojoj pevač Daniel Kajmakoski pokazuje simbol “velike Albanije”, kojim je i fudbaler Šaćiri provocirao Srbe na Svetskom prvenstvu, izazvala je brojne reakcije, a oglasila se i kuća Emotion, koja stoji iza emisije, rekavši da on nije ukazivao na bilo kakve simbole, već pokazivao nokte nalakirane za ulogu u emisiju.

A na kraju se za srpsku štampu oglasio i Kajmakoski:

– Pokazivao sam fotografima svoje namazane nokte. Jedna od poza mi je bila i ova koja je izazvala skandal. Pojma nisam imao da je to neki albanski znak. Makedonac sam i pravoslavac, nikada to ne bih namerno uradio. U šoku sam zbog svega – kaže Daniel za Informer, iako ostaje nejasno kako nije upoznat sa simbolom “velike Albanije”, s obzirom na to da veliki deo stanovništva Makedonije čine upravo Albanci.

Ono što je zanimljivo je da nikad nismo primetili da bilo ko pozira sa lakiranim noktima sa ovako prekrštenim rukama,pravljeći orla, pa se postavlja pitanje je li to stvarno slučajnost.

Ovako se uglavnom “pozira” sa noktima, i u oglasima na društvenim mrežama, i svakodnevno. To nam potvrđuju i sa Instagram stranica koje reklamiraju sređivanje noktiju – nigde niko nije pozirao kao makedonski pevač.

BROJNE REAKCIJE

Folkerka Zorica Marković poručuje Kajmakoskom da treba da ga bude sramota!

– Ako se već proslavio u našoj zemlji i takmičenju, treba da se stidi! Poneo se neprikladno i nefer prema Srbiji, u kojoj se trenutno nalazi. Ipak, mi smo zemlja otvorenog srca i granica, praštali smo i gore gestove i reči, pa što ne bismo i ovo – smatra pevačica.

Aleksandar Stanimirović, poznatiji kao Aca Amadeus, smatra da se Kajmakoski besramno narugao našoj zemlji.

– Kao Srbinu i državljaninu Srbije, ovo mi nije prijatno. Trebalo bi da mu bude zabranjen ulazak u našu zemlju. Stvarno me je šokirao! – kaže klavijaturista “Amadeus benda”.

Oštar je i Bora Čorba.

– Verovatno je mislio da imitira Anu Oksu, bivšu ženu Bedžeta Pacolija. Dečko očigledno iskazuje svoj stav. Video sam da ovi naši opozicionari jedu burek u Borči u znak podrške albanskoj pekari, pa možda i Daniel želi da im se pridruži – kaže Bora Đorđević.

Kurir.rs/Informer

Reply
Share this

REALITY & TV