Baja Mali Knindža raznežio je mnogobrojne pratioce objavom na svom Instagram profilu. On je podelio nekoliko fotografija koje su nastale pre tačno pet godina na Santoriniju, kada se ženio svojom sadašnjom suprugom Dijanom.

Mirko Pajčin i Dijana venčali su se na jednom grčkom ostrvu, a današnju godišnjicu braka popularni pevač odlučio je da obelezi i putem svojih društvenih mreža. Baja je objavio nekoliko fotografija sa dana njihovog venčanja.

– Pre pet godina venčali su se Mirko i Dijana na Santoriniju – napisao je on u opisu.

On je za tu priliku obukao elegantno teget odelo. Ispod sakoa nosio je belu košuju koja je bila upasana u pantolone na kojima je bio braon kaiš, čija se boja uklapala sa njegovim cipelama i sunčanim naočarama.

Dijana je pustila svoju dugu kosu, koja je bila isfenirana na lokne, a za najsrećniji dan u životu odabrala je venčanicu ber rukava koja je istakla njen bujni dekolte.

Na jednoj od fotografija vide se i burme koje je ovaj par odabrao. Baja Mali Knindža odlučio se za prsten od belog zlata, a njegova izabranica opredelila se za zlato u roze boji.

Podsetimo, Mirko ima ukupno šestoro dece. Iz prvog braka ima sina i tri ćerke, dok je sa Dijanom dobio dva sina Gavrila i Danila.

Kurir.rs/ Ana Denda

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV