Povodom velikog uspeha pesme “Run Away” Mina Joksimović uključila se danas iz Valjeva u emisiju “Kec na jedanaest” i najavila da ćemo njenu muziku u bliskoj budućnosti tek slušati.

Sve što se sada dešava i veliki uspeh pesme “Run Away” nisu slučajni, jer iza svega stoji moje dugogodišnje muzičko obrazovanje, ali svakako da ovakav odjek nisam očekivala. Završila sam osnovnu i srednju muzičku školu, i studije se bliže kraju, a već nekoliko godina sam u kontaktu sa inostranim producentima koji znaju za moj rad i dopada im se – rekla je Mina na K1 televiziji.

Kontaktirao me je producent iz Poljske i poslao mi aranžman za pesmu “Run Away”, a ja sam napisala tekst i otpevala je.

Mina kaže da je u studiju dok je snimala pesmu bio i njen otac Željko Joksimović čije joj je mišljenje veoma važno.

MATEA MILOSAVLJEVIĆ I JA SE STALNO SVAĐAMO ČIJI JE SLAVEN…

PRVI DUŠANOV USKRS: Ivana Nešović otkrila kako se snalazi u…

NE ŽELIM DA DECA IDU MOJIM STOPAMA: Jovana Joksimović o…

POTAJNO SE NADA: Ana Rajković otkrila da priželjkuje život u…

I tata i ja želimo da sve uvek bude savršeno i kada sam otpevala pesmu oboje smo bili zadovoljni. Što bi se reklo – on je aminovao da je baš kako treba. On i mama su moja najveća podrška – rekla je Mina Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljeviću.

Kako kaže mlada umetnica, ona već duže vremena aktivno komponuje muziku i plan joj je da se posveti našoj, domaćoj muzici.

Nadam se da ćete uskoro čuti sve na čemu sam radila jer je muzika ono čime želim da se bavim. Presrećna sam zbog pesme “Run Away” i divan je to osećaj kada vam kažu da jedna od 150 pesama u Rusiji dobije tako visoku ocenu, ali pesma sada ima svoj put, a moji planovi su vezani za našu zemlju – poručila je Mina Joksimović.

Pesma “Run Away” pravi je hit u Rusiji, Poljskoj, baltičkoj i skandinavskim zemljama u kojima vlada top-listama na radijskim stanicama, ali se “vrti” i na TV kanalima.

Autor: Nadlanu.com/M.M.

Foto: minajokssimovic/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV