Otkako su se upoznale, Kristina Kija Kockar i Katarina Živković su nerazdvojne.

Pevačice vole da provode vreme zajedno, pa su i važne datume počele da obeležavaju jedna kod druge. Tako je bilo prošle godine za Uskrs – najveći hrišćanski praznik. Kija i Kaća su na Veliki petak zajedno farbale jaja, a tokom fotografisanja za Kurirov praznični broj prepričavale su dogodovštine kako je to izgledalo. Obe su bile odlično raspoložene, a tokom seta su jedna drugoj delile komplimente.

– Čini mi se da nikada bolje nisi izgledala – rekla je Kaća svojoj prijateljici Kiji. I Kockareva nije štedela reči: – Taj komplet ti je savršen. Lepo ti stoji i prezgodna si – iskrena je pevačica.

A onda su se dotakle i teme praznika:

– Obe volimo praznično raspoloženje. Tako je sve opušteno, lepo, niko nigde ne žuri. Prošle godine smo zajedno proslavile Uskrs, a ove godine sam otputovala kod prijatelja u Crnu Goru, pa nećemo zajedno da slavimo. Ali zato se sećam kako nam je prošle godine bilo lepo. Dok smo farbale jaja, šalile smo se, prepričavale dogodovštine iz detinjstva, koja je više pobeđivala u tucanju jajima. Praznike izuzetno cenimo i poštujemo i zato se ne šalimo kada je crveno slovo – priča Kija.

Njena koleginica otkriva ko se više trudi oko farbanja jaja: – Mrtva trka. Obe smo kreativne i ne zna se čije je jaje lepše i šarenije. Prošle godine smo ofarbale punu korpu jaja. Mislim da je bilo 30-40 jaja. Mnogo nam je bilo lepo. Bile smo kod mene u stanu, gledale filmove, odmarale se i uživale. Ove godine slavim sa porodicom jer je prošle bio lokdaun. Čini mi se da se polako stvari vraćaju u normalu i jedva čekam da počnem da radim i da se družim sa publikom – poručila je Živkovićeva, sa kojom se složila i Kija.

I dok su evocirale uspomene, Kija i Kaća su polomile skoro sa jaja koja im je ekipa Kurira pripremila za ovaj praznični set. Čas je pobeđivala Kija, čas Kaća. Nema sumnje da su obe odlične u tucanju jajima.

Ljiljana Stanišić/ foto: Nemanja Nikolić

Reply
Share this

REALITY & TV