Pevačica i pobednica “Zadruge” Kija Kockar rešila je da profitira za vreme pandemije korona virusa.

Ona se, naime, odlučila na veliki korak. Dugo razmišljla šta da radi sa nasledstvom koje ima u Zrenjaninu, pa je prelomila i prodala ga.

– Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz “Zadruge”, sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnevna primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa sa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost – kaže izvor upućen u celu priču.

Kija je celu priču potvrdila.

– Da tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu – kratko je prokomentarisala Kija.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Glumica Lidija Vukićević već nekoliko dana odmara u Egiptu, a vrelim izdanjima pleni veliku pažnju na društvenim mrežama. Naime, crni bikini istakao je njenu zanosnu figuru, a maska sa biserima...