Nadica Zeljković ustala je kako bi se obratila Mišelu Gvozdenoviću, koji se naljutio na sve zadrugare, jer su ga uhvatili u mašinu zbog njegovog ponašanja i ega.

– Ja ne vidim, niti imam utisak da ti imaš… Evo Mišela! Ti znaš koliko ja tebe gotivim, to što tebe uvo muzičkog sluha, možeš nekad da izbaciš! Samo da podsetim, ako u životu, nekad nešto pruži, Kristijane volela bih da me čuješ. Videla sam kada ne nekom nešto učini u životu. Ja se sećam tvoje nominacije dva puta… – rekla je Nadica.

– Teška srca moram da priznam, uvek sam vas pljuvao! Evo, ja sad kažem – priznao je Mišel.

– Ne možeš tako, ti nikada nisi pohvalio i nikad nisam naružio! – rekao je voditelj.

– Ja sebe smatram jačim od ova dva autoriteta, urušavam ih u cilju da dobijem korist, ali na normalan način, a miniram sve druge mostove, samo svoj primarno ističem – rekao je Kristijan.

– Jesi li razočaran? – upitao je Milan.

– Na svu ovu muku, ne mogu da sedim mirno – odgovorio je Golubović.

– Možda je sa njegove strane bilo neozbiljno shvaćeno, upravo je zbog toga Veliki šef dao taj zadatak. Da, ne treba njega gledati kroz te stvari, ako ga smatrate za prijateljem, da ga stavite za vođu. Kada je bio gazda, koga boli k*rac, on je rekao da ga boli k*rac za sve, ali nisu shvatili ozbiljno zadatak – izneo je svoje mišljenje Mića.

– On je izgubio kredit kod ove devojke(Dragane), jer je nije branio, ne pričanjem deset dana, zbog toga što je ona rekla da gleda u kameru – ubacio se Tomović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV