Jedan od najpoznatijih pevača na ovim prostorima Toni Cetinski ima razloga za slavlje. Naime, njegov dvadesettrogodišnji sin Kristijan na društvenim mrežama potvrdio je prelepe vesti – u porodicu Cetinjski stiže pojačanje!

Kako prenose hrvatski mediji, sin popularnog pevača svojim pratiocima obratio se emotivnim rečima, uz fotografiju ultrazvuka, čime je svima jasno stavio doznanja da će postati otac.

Dao si nam daleko više razloga da damo sve od sebe i učinimo ovaj život što lepšim. Jedva čekamo da te upoznamo – poručio je Kristijan Cetinski.

PROVERITE POLNE HORMONE: Razdražljivost, pojačan apetit i…

SITNO BROJI DO POROĐAJA: Ivana Korab crtežom na trudničkom…

ŠEST STANJA IZAZIVAJU GRČEVE: Zašto se javljaju bolovi posle…

PEVAČ STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Sloba Vasić (FOTO)

Novopečeni deda nikad nije krio koliko je ponosan na svog sina, koga je dobio u prvom braku sa suprugom Antonelom Butigan. Pre nekoliko godina, kada je Kristijan slavio osamnaestiti rođendan, koji je u životu svakog tinejdžera poseban dan, Toni mu je uputio izuzetno emotivnu čestitku, čime je još jednom pokazao svoju ljubav prema porodici.

Ako je tebi sine, ovo najlepši dan u životu, kako kažeš, znaj da je meni najlepši dan bio dan kad si se rodio. Pre 18 godina na današnji dan. Srećan rođendan, sine. Voli te tata – napisao je tada u pomenutoj čestitiki Toni Cetinski.

Toni se još uvek nije zvanično oglasio povodom navoda da će postati deda.

Izvor: Gloria.rs

Foto: tonicetinski/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV