Nakon što su i Darko Lazić i Marina Gagić stavili tačku na svoj odnos i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, pevač je otvorio dušu, pa otkrio šta je to što je zapravo bio razlog njihovog razlaza.

Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas savim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja – rekao je Lazić, pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja – priča pevač.

BILO ME JE STRAH DA SE MOM SINU NEŠTO NE DESI: Ana Divac…

UŽIVAJU U LJUBAVI: Katarina Grujić i Marko Gobeljić…

NE POSTOJI ŠANSA ZA POMIRENJE: Marina Gagić otpratila Darka…

TA DECA UOPŠTE NISU BITNA ZBOG ŠEST KLOVNOVA: Aca Lukas…

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva.

Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome – ističe Darko.

Izvor: Pink.rs

Foto: gagicmarinaofficial/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV