Bivši suprug Emine Jahović Mustafa Sandal oženio se pre nedelju dana svojom izabranicom Melis Sutšurup, a sada su otišli na medeni mesec i to ni manje ni više nego u Bodrum, gde trenutno letuje i pevačica sa njihovim mlađim sinom.

Nakon što se razveo od srpske zvezde, turski pevač je ubrzo uplovio u vezu sa sadašnjom suprugom, a prošle godine ju je zaprosio. Emina nije mnogo pričala o rastanku od pevača, iako je priznala da joj je to jako teško palo. Zato i ne čudi što se iznenadila kada je saznala da je Mustafa stigao u Bodrum, gde je ona u tom momentu letovala.

Kako pišu turski mediji, Sandal je sa suprugom stigao u ovo letovalište na medeni mesec, znajući da je ona tamo sa jednim od njihovih sinova. Ipak, nisu odseli u istom hotelu, ali prema rečima izvora, malo je falilo da se sretnu u jednom restoranu. Naime, Emina je tamo večerala sa naslednikom, a samo deset minuta nakon njenog odlaska, u isti su stigli Mustafa i Melis. Prisutni gosti su bili šokirani, a mnogi su komentarisali da bi bilo zanimljivo da ih vide na istom mestu nakon razvoda i sudskog procesa u kojem ga ona tuži za neplaćanje alimentacije.

Podsetimo, Mustafa i Melis su se venčali početkom juna u Rimu u turskoj ambasadi, a prošle nedelje su napravili proslavu u luksuznom hotelu u Marmarisu.

Kurir.rs/J. S.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV