Starleta Tamara Đurić i pevačica Katarina Živković ne prestaju da se prepucavaju putem Instagram storija.

One se javno prozivaju na društvenim mrežama, a sve je počelo kada je Kaća izjavila da su mnoge devojke koje se kriju iza javnih poslova zapravo prostitutke. Nakon toga, Đurićeva je potkačila Katarinu da je ljubavnica i da je posao pevačice sirotinjski.

Nakon brojnih uvreda i poređenja koje su u uputile jedna drugoj, rat se nastavio.

– Prestanite da mi šaljete Kirbijeve “nastupe” u dm i da se dobacujete njenim klipovima (18+) jer su se isto navijači Partizana sa njom dobacivali kao sa fudbalskom loptom. Imajte milosti prema našoj umetnici, majmunolikom Majkl Džeksonu iz Monte Karla, u narodu poznatijem kao Kirbi – počela je Živkovićeva i dodala:

– Prekoplotna dzaftara ima čak i svoju kompilaaciju na internet? Da li to znači da uskoro od majmunolikog Majkl iz Monte Karla koji glođe banane možemo očekivati i ceo album? Osim što ničim izazvana laje na prolaznike i automobile poput kera krajputaša – dobra je i u kompilacijama (možete ih naći na Jutjubu, iz opravdanih razloga 18+) – napisala je Katarina i uporedila Tamaru sa Majkl Džeksonom.

– Majka nije da rodi i slika dete za Instagram, već da ga gaji. Sedi dole, Tamara jedan – napisala je Katarina, na šta se Đurićeva nadovezala.

– Mogla si malo od usta da odvojiš. Da napraviš svoju porodicu, a ne da rastraš tuđu – poručila joj je starleta – odgovorila je starleta.

Kaća je potom objavila i jedan Tamarin stori i uz to napisala:

– Da li se ovo Majkl iz Monte Karla sprema za večerašnji “diskretan” nastup u nekom separeu? Obavze zovu, svako se vraća svom poslu. Ja svojoj publici u Mostaru, a ona nekom elitnom klijentu u separeu.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV