Ulaskom u rijaliti format “Zadruga” i “Parovi” pojedine osobe nisu ostale verne svojoj polovini, pa pred kamerama i milionima nisu ostale verne i nisu uspele da odole iskušenjima.

Jedna od najvećih prevari u rijalitiju bila je tokom trajanja Zadruge 1, kada je pevač Slobodan Radanović prevario suprugu Kiju Kockar sa Lunom Đogani i tako su postali glavna tema medija i celog regiona. Po završetku rijalitija, svako je otišao na svoju stranu, a Luna sada čeka dete sa Markom Miljkovićem, dok Sloba uživa u vezi sa jelenom Đuričanin.

Takođe, u rijaliti programu “Veliki brat” Marijana Čvrljak je prevarila partnera sa Nikomom Nemeševićem Nemešom. Ona je je 2011. godine u “Velikom bratu” naočigled mnogobrojne publike počinila javnu prevaru i ostavila supruga. Oni su se čak i venčali, ali brak nije potrajao.

David Dragojević je prevario tadašnju devojku Aleksandru Subotić u rijalitiju sa starletom Anom Korać. Njihova ljubav nije potrajala, a Aleksandra sada ima dete sa partnerom Pecom.

Edis Fetić prevario je svoju suprugu Zilhu sa Draganom Mitar u Zadruzi, a sa Draganom po završetku rijalitija nije ostao u vezi i svako je krenuo na svoju stranu.

Trenutno su glavna tema svih reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov. On je svoju suprugu Ivanu Aleksić prevario u rijaliitju.

Osim Tare i Ša, i Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ne prestaju da intrigiraju javnost svojim odnosom.

Bivši košarkaš se razveo od žene Ene, sa kojom ima ćerku Krunu, zbog javne prevare u rijalitiju sa Marinkovićevom.

Pevač Ivan Gavrilović nije odoleo iskušenju, te je u rijaliti programu “Parovi” stupio u vezu sa Milijanom Bogdanović koja je 29 godina mlađa od njega.

“Činjenica je da sam prevario ženu, i da sam se zaljubio u Milijanu. Podmladio sam se pored nje, ne bi bilo loše da se umnožimo. Ona kuka za detetom. Ne mogu više da mislim šta misli Marina, ovo što se desilo nije normalno”, rekao je Ivan nedavno.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV