Komšije iz Glibovca su za Kurir evocirali uspomenu na Konstraktinu babu Desanku Ignjatović, koja je u okolini bila poznata kao čudna osoba, koja je imala dar provodadžisanja. Nju je u pesmi “Nobl” opevala i sama umetnica.

– Posebno je u selu bila poznata Anina baba Desanka. Ona je bila jako zanimljiva osoba, a sad čujem da je pominje i u nekoj svojoj pesmi. Imala je neki dar. Čudna osoba je bila, vrlo neobična. Imala je dar provodadžisanja – spajala je parove – prisetio se komšija Dragan.

Podsetimo, i sama Konstrakta je u svojoj pesmi “Nobl” otpevala sledeće stihove, koje je posvetila pokojnoj baba Desanki: “Kao i moja baba Desanka, Fej u Parizu slika gradove u izmaglici, Desanka u Glibovcu čita sudbine u džigerici”.

Podsetimo, u nedelju je u Torinu održana prva evrovizijska pres-konferencija na kojoj je prisustvovala i naša predstavnica Konstrakta. Voditeljka je sa Konstraktom prolazila kroz pitanja sa društvenih mreža koja su postavljali fanovi širom sveta.

Jedno od pitanja ticalo se i njene eventualne pobede, kao i mesta održavanja Evrovizije u Srbiji.

– Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za Evroviziju, ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? – rekla je tada kroz smeh Konstrakta.

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV