Pevačica i pobednica “Zadruge 1” Kija Kockar rešila je da profitira za vreme pandemije korona virusa.

Ona se, naime, odlučila na veliki korak. Dugo je razmišljala šta da radi sa nasledstvom koje ima u Zrenjaninu, pa je prelomila i prodala ga.

Pošto je Zrenjanin mali grad, Kija nije želela da ušteđevinu koju ima ulaže tamo. Zato je ipak presekla, pa restoran i imanje stavila na prodaju. Ubrzo ih je prodala i taj novac ostavila po strani. Razmišlja da kada Nadica izađe iz “Zadruge”, sa novcem koji tamo zaradi i ovim, otvore jedan restoran u Beogradu koji će njena majka da vodi, s obzirom na to da ima iskustva u ugostiteljstvu. Tako će sebi da obezbede svakodnenva primanja. Kako je i sama neko ko ne voli da se rasipa novcem, Kija pametno svaki evro ulaže ili u nekretninu ili u automobil. U Beogradu za sada ima dva stana, tako da joj još jedan ne treba, ali zato restoran je njihova budućnost – kaže izvor upućen u celu priču.

Kija je potvrdila ovu informaciju.

HAOS U BELOJ KUĆI: Pobesnela Ana Bulatović nasrnula na…

OŠIŠAO ME JE NA SPAVANJU, 10 DANA MI JE NJEGOVA RUKA BILA NA…

DRAMA NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Tara Simov divljački nasrnula…

MESECIMA NISMO IMALI ODNOSE, ŽIVELI SMO KAO CIMERI: Nenad…

Da, tačno je. Prodala sam to. Dosta je ulaganja trebalo u restoran i celo imanje i nisam imala ambicije da otvaram bilo šta u Zrenjaninu jer tamo nema zarade. Još uvek imam tamo trosoban stan i dovoljno mi je to u Zrenjaninu – kratko je prokomentarisala Kija.

Inače, bivša supruga Slobe Radanovića ranije je otkrila da korona nije previše uticala na njeno finasijsko stanje.

To svi pitaju već godinu dana i odgovor je isti: ja sam skromna i pametna sa novcem. Naravno da bih imala više novca na raspolaganju da se radi, ali ne stresiram se, jer sam navikla i na imati i na nemati. To je život – istakla je tada Kija i dodala da ima diplomu i da bez pevanja može da zaradi novac, te da za nekoliko godina želi da napusti Srbiju i odselili se u inostranstvo.

Izvor: Blic.rs

Foto: kijakockar/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV