Ljubavni život Žike Jakšića glavna je tema u svim medijima. Njegova veza sa poznatom beogradskom advokaticom danima puni novinske stupce, a sad je potvrdio navode i progovorio o novoj ljubavi.

On je istakao da je u životu svakog čoveka uspeh veoma poželjan, ali da je najvažnije pronaći balans,biti emotivno ispunjen i srećan, u šta se i sam uverio.

– Svi imamo neke krugove u životu. Možeš da budeš poslovno uspešan, možeš hiljadu stvari da završiš, ali ako menaš tu vrstu emotivne podrške, nemaš zatvoren emotivni krug, nisi stabilan i nemaš tu vrstu emotivne podrške, nikakav novac i uspeh ne važe, jer u suštini onda nisi izbalansiran kao osoba – istakao je Žika i objasnio koliko je emotivni balans bitan.

– U redu je i ljubav prema deci, poslu, novcu, prema drugim stvarima, to se podrazumeva, ali morate da imate i taj svoj najsebičniji osećaj ljubavi, da vas neko u tom emotivnom delu prihvati i voli, da bi vratili taj unutrašanji balans koji često nemamo u životu. Zato kažem da često šetamo neizbalansirani – dodao je.

Da je na sopstvenoj koži osetio emotivnu neravnotežu priznao je i sam u emisiji “Nikad nije kasno”, a u znak novog ljubavnog balansa ove nedelje poneo je crveni sako.

– Ja sam se izbalansirao i ovaj crveni sako je simbol ljubavi. Ja sam i tu promaju koju sam imao u tom krugu zatvorio, tu rupu sam zatvorio, pa mi više promaja ne duva ni po srcu, ni po glavi. I sad lepo pričam, smiren sam i to traje već neko duže vreme, čak sam i piće batalio, ima jedno sedam, osam meseci – pohvalio se u svom stilu i nastavio:

– Da bi to uradili potrebno je da čovek bude izbalansiran jer oni koji nisu, tu emotivnu rupu popunjavaju tako što liču alkohol za astalom. To govorim o onima što preteruju, oni nisu emotivno izbalansirani.

Inače, Tijana Mijailović je bivša supruga fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića sa kojim iz braka ima sina. Žika već dva meseca uživa u ljubavi sa advokaticom koja je više od deset godina mlađa od njega.

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV