Suzana Jovanović otkrila je detalje svoje privatnosti i progovorila o svom novom albumu.

Pevačica se posle 11 godina vratila na scenu.

“Promenio se manir pesama, aranžamani, a u životu je sve isto. Sale i ja smo bili na letovanju, zvali smo za neku pesmu. Poslali su nam pesmu i mislili smo da napravimo spot, ja sam u zlatnoj sredini, ali od te jedne pesme, krenula je druga, treća, peta, pa je Sale presekao jer su sve dobre”, rekla je Suzana i dodala:

“Nova Suzana, što se tiče muzičkog pravca nije ta. Ovo je ponovo rođena Suzana, jer muzika koju sad pevam kao da miluje sva čula. Ovo ne peva moj glas, nego moja duša. Inače sam jako skromna, prizemna, nikad se u životu nisam laktala. Ova sva lepota što mi se dešava, što nisam mogla ni da sanjam, ja kažem Saletu da sam bez šminke, trenerka, patike, odem na pijac, to sam ja. Na sceni se doteram, ali mislim da ljudi treba da budu ono što jesu, ja ne želim da glumim, skromna sam i prirodna i takva ću i ostati.”

Suzanu smo pitali koja je tajna njenog savršenog izgleda.

“Prvo morate imati čiste misli, nema ljubomore, zavisti, to su otrovi koji nas truju iznutra. Ništa ne može da pomogne, ni hijaluron, ni botoks, ako u duši osećate nešto loše. Druga stvar, suprug me obasipa sa puno ljubavi, pažnje i nege. Ja uživam u svemu ovome”, izjavila je ona.

Kurir.rs

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV