Pevačica Milica Todorović je nedavno na svom Instagramu podelila interesantan snimak sa radnog odmora u Visokom gde joj je nakon održanog koncerta kolega Goran Karan priredio nezaboravno buđenje.

Ona je otkrila kakvo iznenađenje je dobila od kolege.

– Bila sam jako umorna, međutim gospodin Goran Karan ustaje jako rano, nisam imala pojma da je stigao. Oko osam ujutru čujem neko peva, peva li peva i ja kažem ”Ko sad peva da ga ubijem”. Silazim dole, a on kaže ”Vrime je bilo, da siđeš dole, da popijemo kafu”. Pevao mi je neku serenadu – istakla je Milica u “Premijeri”.

– Uzeo je gitaru i kao ‘ajde odmah da pevamo… A ja sanjiva, naduvena, reko ‘ajde snimaj. Moju omiljenu njegovu pesmu ”Ostani” smo otpevali – dodaje Milica.

Nedavno je bila na odmoru u Egiptu, a ovom prilikom se prisetila anegdote koju je doživela kada je prvi put putovala u Egipat.

– Ulični prodavac mi je 2009. godine kada sam prvu put bila u Egiptu sa Radetom Kovačevićem, bili smo u Šarm el Šeiku. Svi su me zvali Šakira, to im je egzotika što sam plava. Radetu su rekli da hoće da mu daju 9 kamila za mene, rekla sam da imam sestru, pa nek’ daju za sestru – otkriva Todorovićeva.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV