Na društvenim mrežama je osvanuo snimak u kojem vidimo kako Sanja Vučić govori Ivani Nikolić i Kseniji Knežević nešto što je pokrenulo veliki broj komentara.

– J**’o te, znači, raspadam se! A vi? – opsovala je Sanja u svom stilu.

– Vrlo, brate, vrlo! – dodala je Ksenija.

– Raspadosmo se sve! – kazala je Vučićeva kroz smeh, dok je Ivana u čudu pogledala u kameru.

Inače, mogo se pisalo o odnosima između tri pevačice, a sada je stiglo još jedno saopštenje od njihovog PR tima, koji demantuje da su Uraganke bile u svađi, te su naveli mogućnost da će grupa u jednom trenutku ponovo biti u istom sastavu.

– Poštovani novinari i kolege, ovog puta Vam se obraćamo povodom natpisa u novinama koji su izašli nakon našeg poslatog saopštenja za javnost, u kom smo objasnili razloge prestanka rada članica grupe Hurricane u tom sastavu. Hteli bismo da Vam napomenemo još jednom da je jedini razlog zbog čega se ugovor neće produžavati, taj kako bi Sanja, Ivana i Ksenija imale vremena da se više posvete svom privatnom životu i odmore od prevelike popularnosti koja je često izazivala da se u medijima nađu netačni natpisi. Takođe, ne isključujemo mogućnost da se grupa ponovo vrati u istom sastavu u narednom periodu te time, nema mesta da se piše u negativnom kontekstu o njihovom međusobnom odnosu – piše u saopštenju.

– Naglašavamo da se odlično slažu, cene i poštuju, kako međusobno tako i sa svim članovima našeg tima… Sanji, Kseniji i Ivani ugovor ističe u septembru, ali zbog velikog interesovanja produžavamo turneju do kraja novembra – stoji u novom saopštenju ove grupe.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV