Glumica Jana Milosavljević, ćerka Neše Galije, koju pamtimo po ulozi male Zone u filmu “Zona Zamfirova” danas je na K1 televiziji otkrila nešto više o svom privatnom životu i rekla da već godinama nema televizor i da je zbog toga – presrećna.

Već sedam godina u kući nemam televizor, niti kompjuter ili tablet. Sa sinom Joakimom smo najveći deo vremena napolju, u parku ili u prirodi, igramo se. On ima tri i po godine. Otkako ne gledam televiziju shvatila sam da mnogo više čitam, svakog dana. Mislim da je i za dete dobro da ne zuri stalno u ekran – rekla je mlada glumica u emisiji “Kec na jedanaest”.

Otkrila je i da njen sin ne voli meso.

RAZVODE NAS BAR JEDNOM MESEČNO: Sloboda Mićalović iskreno o…

Božić na RTS-u u znaku filmova, serija i dobre muzike

#Digital2020: Nenad Milosavljević – Internet je moćno oruđe…

IZMENE U ŠKOLSKOJ LITERATURI: “Zona Zamfirova” izbačena iz…

Ja jedem sve i nikada ga nisam učila tome da ne jede meso, ali nedavno je došao i rekao mi: “Mama, ja ne želim da jedem životinje”. Možda je to samo faza, ali je poštujemo. Inače, svako ko nam dolazi donese mu umesto čokolade voće ili povrće jer ga obožava. Smešna je bila i situacija u kojoj mi je rekao da želi brokoli, a kada sam ga pitala: “Jel si siguran da nećeš čokoladu?”, kazao je: “Ne, želim ovo” – i pokazao na kartu sa nacrtanim brokolijem.

Jana Milosavljević udata je za reditelja Filipa Gajića i član je ansambla Beogradskog dramskog pozorišta i trenutno igra u predstavama koje su za kratko vreme osvojila srca publike i postale pravi hit.

Autor: Nadlanu.com/M.M.

Foto: K1/Promo

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Popularna voditeljka televizije “Pink” Nina Radulović 15. maja napunila je 35 godina. Lepa brineta tokom vikenda sa prijateljicama je posetila vinariju u okolini Beograda gde je organizovala proslavu rođendana. Domaćica “Nacionalnog dnevnika”...