Naime, voditelja Ivana Gajića interesovalo je šta je gostima prva asocijacija na 90-te a da ima veze sa muzikom. Čeda se na ovo pitanje odmah osvrnuo na same izvođače nad kojima je, kako smatra, izvršena velika nepravda. Jer izvođači tog doba više nemaju mesta u izdavačkim kućama, ali kako navodi muzika tog doba je i dalje slušana u istoj meri, a čak i među generacijom koja tada i nije bila rođena.

Mada ono što je isprovociralo Husa da uđe u raspravu bile su Čedine tvrdnje da su oni koji su ugasili muziku 90-ih zapravo napravili današnje boleščine.

Husa ovo nije mogao da sluša, pa je pokušao da objasni Čedi da se muzika vremenom menja. Međutim, Čeda se držao svoje tvrdnje da je izvršena velika satanizacija nad muzikom 90-ih.

U videu ispod možete videti kako je ova svađa protekla:

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV