Aleksandar Kazić, publici poznat kao stariji brat dvojca braće Kazić, koji su bili finalisti takmičenja ”Zvezde Granda” u prethondoj sezoni, doktori ustanovili da ima rak testisa i odmah je operisan.

Naime, Aleksandru je odstranjen jedan testis, a on se sada oglasio i otkrio kako je prošla operacija:

”Operacija je uspešno obavljena, ove nedelje su mi radili skener i tumor markere i sve je pokazalo da je dobro. Hvala Bogu, odahnuo sam malo sad mi sledi oporavak pa moj brat i ja nastavljamo sa promocijom nove pesme. Apelujem na sve da brinu o svom zdravlju jer ono je najbitnije”, rekao je pevač.

Popularna braća nedavno su predstavila emotivnu pesmu “Sećanja” za koje su dobili komplimente od gotovo svih takmičara prošlogodišnje sezone, ali i od samog mentora.

– Saša nas je pohvalio, pohvalio je i pesmu i u skladu sa tim dao nam je šansu da se još jednom predstavimo i otpevamo je u “Zvezdama Granda” – rekao je Dimiitrije, a nedavno je otkrio i da je poput svojih kolega iz takmičenja koji su se razveli, i sam stavio tačku na svoj dugogodišnji brak. Iako je to učinio još pre godinu i po dana, tek sad je javno priznao da se razdvojio od supruge i da su ostali u odličnim odnosima.

– Trudimo se i zbog našeg sina Andreja, naravno. On je često i kod mene u porodičnoj kući, gledam da mu ništa.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV