Sandra Rešić je sa zadrugarima pokrenula temu o strahovima, a onda se prisetila sahrane svoga dede kojoj je prisustvovala, pa ispričala traume koje od tada ima.

– Moj deda je bio udat, i niko ga nije voleo, a svi su čekali samo da mu se nešto desi. On se posle smrti babe obesio, a na sahrani… Ljudi plaču od smeha, vidi, koče se od smeha, ne znam šta je to bilo. Kakva sahrana, kakav deda Rade… On je pričao da su sve žene ku*ve, babu mi je maltretirao. Tetka se posle naljutila na mamu što se smejala, užas… Tu sam navukla neki strah od sahrane, ne znam što – pričala je Sandra Rešić.

Zadrugari su se okupili ispod trema i započeli razgovor o životu u Beloj kući, a onda se setili pobednice četvrte sezone “Zadruge”, Nadice Kamel, pa žestoko opleli po njoj.

– Videla sam je na Zadrugoviziji, samo se smeje – rekla je Veselinovićeva.

– Nadica, kvarna kao šu*ak. Ona je super prošla kroz Zadrugu, kuvali joj ovde. Krene da priča Nenadu: Fifi, fifi… Niža od mene, a malo debela. Kažem joj da sam sanjala Cicu, ja mislila ona će da kaže nešto lepo, a onda kaže nešto nije dobro. Ja dosta pušim, a ona kaže da jedem jabuke, išla tri dana za mnom… Stalno je jela kosti – pričala je Rešićeva.

– To je kao čips – dodao je Dejan.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV