Dalila Dragojević je priznala da je sa Filipom Carem poslednji put ušla u odnos iz inata i da je ima simpatije prema Anđelu Rankoviću.

Ona je priznala da želi da radi na odnosu sa manekenom i da samo u njemu vidi perspektivu. Tim povodom za Pink.rs se oglasila Ljuba Pantović kako bi dala svoj sud o aktuelnoj situaciji koja se odvija pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa u regionu.

– Dalila, kao i većina žena, potrči za lepom rečju i malo paznje. Pitanje je samo koliko je sve to iskreno sa Anđelove strane. Beše i Filip u startu bio pažljiv, zanimljiv i udeljivao komplimente?! A videli smo ubrzo da je sve to lažno i u šta se pretvorilo.

Kako je tvoje mišljenje o Anđelu Rankoviću?

– Niti smrdi niti miriše, meni dosadan i inferioran lik. Sećam se da je išao da muva sve živo po kući ,tako da mislim da mu se Dalila ciljano svidja, tačnije radi kadra i teme u “Zadruzi”. Ničim nije uspeo da se istakne do momenta sa Dalilom. Džabe muvanja, vezice, pametovanje i tako dalje je Teodorin bivši dečko. Jedino što je za pohvalu je pristojno ponašanje i kultura, to niko ne može da ospori.

Da li vidiš Dalilu pored njega u ljubavnom smislu?

– Ma kakvi, to bi trajalo kao letnji pljusak. Dalila je previše energična i zahtevna za njega, a on po mom mišljenju traži pažnju u Zadruzi, što znači kratkotrajna “veza”. Dalila opet greši jer srlja, i pati za nekom pažnjom i društvom. Jedva čekam da se osvesti i da se seti da je sama za sebe zanimljiva, jaka, sposobna i da joj nije niko potreban pošto poto pored nje.

Da li je za nju bolje da ostane u odnosu sa Carem ili je podržavaš u njenoj odluci da će dati sve od sebe da popravi odnos sa Anđelom?

– Za nju je najbolje da se mane rijaliti likova, da se usredsredi na sebe, svoj život i buducnost! Kakvi crni Filip i Andjelo.

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV