Iva Grgurić zavrtela je priču oko sebe u “Zadruzi”, a uprkos svim navodima da je bila sa raznim muškarcima samo zbog finansijske dobiti, ipak je dobila naklonost jednog od imućnijih u rijalitiju.

Naime, pošto je uplovila u romansu sa Stefanom Karićem, kako su preneli beogradski mediji, Osma Karić je spreman i stan da joj obezbedi, a očekuje i unuke.

– Osman je odmah u Ivi prepoznao nešto, svidela mu se. Od starta je podržavao tu vezu, pa čak i nakon svih šokantnih priča koje su isplivale o njoj. Nije mu smetalo ni kada su mu pričali da mu se sin zabavlja sa prostitutkom, ni da je ona bolesna devojka, ni da je prevarila mnogo ljudi za novac. Ubeđivali su ga da je sa Stefanom samo zbog novca, ali je on siguran da to nije tako i Ivu već naziva snajkom. Odlučio je da čak da im po izlasku iz “Zadruge” pokloni stan, koji već traži da kupi. Stefan živi u roditeljskoj kući, ali Osman misli da je vreme da se oslamostali. Jedva čeka da ga oženi i dobije unuke, a misli da je Iva prava žena za njega – preneo je dobro obavešteni izvor.

Kurir.rs, MV, Svet / Foto: Pirntscreen/Instagram

Reply
Share this

REALITY & TV