Milica Dabović nedavno je počela da prodaje svoju garderobu preko Instagrama i uprkos raznim komentarima – ne obazire se, već gleda svoja posla i uživa u svakom trenutku.

“Nije uopšte bila stvar u tome da meni treba novac da ja prehranim dete. Meni ovaj novac dobro dođe da ja ne trošim svoj novac od košarke zarađen. Večito sam poklanjala i onda kada sam videla čime se blogerke bave i da stvarno i neke bogate žene fudbalera prodaju svoju odeću na raznoraznim Instagram profilima, rekla sam zašto i ja to ne bi uradila”, počela je ona, pa otkrila kako sada izgleda jedan njen poslovni dan.

“U poslu sam 24 časa, komuniciram sa ženama, majkama, kraljicama, caricama. Obožavam tu neku spontanu komunikaciju, ta njihova pitanja koliko šta košta… Garderobu prodajem i više nego povoljno. Smešno mi je tako kad se cenkam sa njima, to mi je toliko zabavno i oni mi izmamljuju osmeh na lice. Uvek izlazim u susret”, napomenula je bivša košarkašica, pa se osvrnula i na osude javnosti.

“Mi smo takav narod, osuđujemo svakoga, čak i ovaj pošten način da zaradim, ja ne širim noge. 32 godine igram košarku i srećna sam i ponosna sam na sebe i ničega me nije sramota”, zaključila je ona u Exkluzivu.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Happy

Reply
Share this

REALITY & TV