Bivša učesnica “Zadruge” Maja Marinković bila je nedavno u Egipatu gde je nabacila boju.

Maja se iz Hurgade redovno javljala svojim pratiocima na Instagramu, a u prvom planu su, kao i uvek, njeni provokativni kupaći kostimi, o kojima se toliko pričalo u “Zadruzi”.

Ona je sada sve iznenadila, ali ne svojim kupaćem već uskom haljinu iz koje izviru obline. Grudi su joj virile na sve strane, a donji deo je bio poprilično kratak.

Podsetimo, Maja Marinković i njen otac Radomir Marinković Taki u žestokom su sukobu i ne razgovaraju poslednjih nekoliko dana.

Taki je za medije rekao da je povod za sukob bio taj što je pojeo njenu čokoladu, međutim, Maja je to demantovala i zapretila mu da će ga razotkriti.

– Kao što rekoh, svi se šlepaju preko mojih leđa, nikoga više neću da štedim. Ne, nije istina da smo u dobrim odnosima, niti ćemo biti. Neka “gospodin” kaže istinu zbog čega smo u lošim odnosima, a ne da se lažno predstavlja i priča lažne priče o kojekakvim čokoladama, fuj. U svakom sledećem izlaganju, budem li spomenuta na bilo koji način, ja ću biti ta koja će reći celu istinu i kako stvari stoje. A to sa kim sam ja je moj život i nema on šta da ga komentariše – poručila je Maja za Pink.rs.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV