Tamara Grujić je uvek u akciji. Voditeljka emisije “S Tamarom u akciji” ne miruje, ali nigde ne ide bez svoje naslednice. Majku i ćerku je paparaco Kurira spazio u prestonici. Ona i suprug Vuk zbog posla po šest dana nedeljno nisu kod kuće, a mezimica ih prati u korak.

Tamara je uspela da izbalansira privatne i poslovne obaveze na najbolji mogući način, u prilog čemu svedoče i naše fotografije. Devojčica je čvrsto stegla majku, koja ju je držala u naručju, kako bi što pre završile sve obaveze. Voditeljka je u jednom intervjuu objasnila kako izgleda odrastanje njenog deteta.

– Lenka ne zna za uobičajeno detinjstvo koje imaju deca u gradu. Ne ide u vrtić, nema ustaljen način života. Veoma rano je navikla da menja mesto boravka, da menja krevet u kojem spava, da konstantno upoznaje nove ljude, odnosno njihovu decu. Trudimo se da iz svih okolnosti izvuče najbolje. Vrlo dobro podnosi sve te promene, odlično izdržava duga putovanja kolima, ne traži non-stop da gleda u tablet, umemo lepo da se zabavljamo. Mislim da joj najviše smeta kad ne može da bude s nama na gradilištu ceo dan jer mora da ide u krevet na dnevni odmor. Na gradilištu joj svi izlaze u susret, majstori joj prave igračke, juri životinje, zaista uživa kao zdravo i radosno seosko dete – rekla je za Super TV Tamara, koja je sve uspela da uskladi.

Lj. S.

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV