Voditeljku Nikolinu Pišek pogodilo je što ju je svekar Vitor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, javno blatio da je bezdušna i da ne žali za preminulim suprugom Vidojem Ristovićem, kao i da je interesuje samo novac.

Pošto se oglasila za Kurir i poručila da bi njen svekar trebalo pre svega da bude malo bolji deda nego da je javno blati, Nikolina je Instagramu odlučila da se obrati i pošalje jasnu poruku svekru, gde ga je nazvala demonom.

“Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu”, napisala je Nikolina, a iz svake reči izbija tuga i bol.

“Obamreš jer tvog oslonca vise nema. Zaspao je i znam za što mi daje snagu. Zadužio me da naše dete, našu decu izvedem na pravi put. Posumnjaš u sebe i….onda pronađeš snagu u tim malenim okicama. One ti pokažu put, prepun trnja, ali tvoj. Jer pobeđuju oni koji ne odustaju. Ništa nije onako kako se čini. I ništa nije nemoguće”, napisala je Nikolina, koju utehu, po svemu sudeći, posle prerane smrti supruga Vidoja Ristovića, nalazi u njihovoj zajedničkoj ćerkici. kurir.rs

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV