Nakon porodične drame u domu Marinković, oglasio se Radomir Marinković Taki i otkrio u kakvim je sada odnosima sa ćerkom Majom.

Poznato je da Maja i Taki imaju idealan odnos, kada je u pitanju relacija oca i ćerke, te da su jedno drugom velika podrška. No, došlo je do malog sukoba između njih, o čemu su mediji brujali prethodnih dana.

Taki se nije mnogo oglašavao, jer nije želeo da svoju ćerku stavi u nezgodan položaj, ali sada je otvorio dušu za Republika.rs i priznao sve što mu je na srcu, pa je otkrio i u kakvim je sada odnosima sa ćerkom.

– Nisam se oglašavao, nisam hteo, ja Maju volim, ona je meni sve na svetu, mediji su prepumpali tu svađu, ja razumem i da moraju novine da se probaju i sve, ali kao da se drugi roditelji ne raspravljaju sa decom. To ni nije bila rasprava, vi znate da je Maja temperamentna, bio je nezgodan trenutak i eto, ali daleko bilo da mi ne pričamo. Ona je moja ćerka, ja sam njen otac. Ja sam u nju uložio ceo život, jedna je Maja, nijedna joj nije ni do kolena – govori Taki za Republika.rs i dodaje:

– Popričali smo, rešili smo problem, tu nema mesta svađi, ja sam joj roditelj. Sve je u redu sada.

Kurir.rs/Republika.rs

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV