Pjevačica Žanamari Perčić (39) na društvenim mrežama objavljuje fotografije i videozapise na kojima se sve čini idilično. Vesela je, a pratitelji joj nižu komentare i hvale je na račun izgleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na posljednjem videu koji je objavila, ušetala je u sobu u hlačama i uskom topu koji joj je istaknuo duboki dekolte. Napisala je kako su joj hlače postale preširoke i priznala kako je posljednjih tjedana smršavjela. Na njezin video oglasila se radijska voditeljica Ecija Ivušić (34) koja joj je napisala kako je to zbog toga jer se manje živcira. Žanamari priznaje kako ipak nije tako, već upravo suprotno.

– Već dva tjedna ne spavam, hiperventiliram, ali mi je drago što se ne vidi. Kida me kada ljudi pate, oni koje znam, i oni koje ne znam. Strašna tragedija. Zakopala sam se u gluposti i posao, snimam pjesme, samo da okupiram mozak i probam ga usmjeriti da će sve biti super – napisala je Perčić pa dodala:

– Donacije sam poslala, a sada najbolje što mogu napraviti je ‘izdrilati’ mozak i prizivati bolje dane. Čitala sam savjete jednog psihijatra da se ovo jedino može mentalno prebroditi ako maksimalno zaposlimo mozak. Žanamari se ovim komentarima osvrnula na potres u Petrinji i okolnim selima koji se dogodio prije dva tjedna, a mnogi su ostali bez svojih domova.

Već je ranije rekla kako je počela pisati pjesme i to na engleskom jeziku. Njezini obožavatelji podržali su je i pisali joj kako jedva čekaju da nešto objavi, jer će tako pokazati svoj talent.

Reply
Share this

REALITY & TV

Trending

Omiljeni domaći dječji kanal RTL Kockica nedavno je proslavio sedmi rođendan. Kroz program ovog kanala “prošetali” su svi legendarni animirani likovi, od Mickeya Mousea, Pink Panthera, Toma i Jerryja do Maše...