Bill Gates (65) u ponedjeljak je na Twitter profilu potvrdio da se on i supruga Melinda Gates (56) razvode nakon 27 godina braka.

POGLEDAJTE VIDEO

Naime, Bill i Melinda upoznali su se krajem 80-ih kada je ona počela raditi za njegovu tvrtku. Pred oltar su stali 1. siječnja 1994. godine na havajskom otoku Lanai, a zajedno su dobili troje djece.

Sudeći po fotografijama i snimkama s njihovog vjenčanja, koje su osvanule na YouTubeu, bili su beskrajno zaljubljeni jedno u drugoga.

Gates je u jednom trenutku supruzi htio i otpjevati pjesmu, ali mu je bilo neugodno jer nije dobar pjevač.

POGLEDAJTE VIDEO

Dvije godine nakon vjenčanja, točnije 1996. godine, Billova supruga Melinda napustila je Microsoft kako bi se brinula o djeci.

Prije nekoliko godina Melinda je u memoarima opisala kako se osjećala usamljenom u braku s Billom, pogotovo u prvoj trudnoći kada je cijelo vrijeme radio i bio preopterećen poslom.

Gates je u to vrijeme bio šef Microsofta, a Melinda je još tada rekla da se boji kako će se zauvijek udaljiti.

Ipak, nakon dugo godina uspjeli su balansirati posao i privatni život. Melinda je za medije isticala kako je Bill kod kuće muškarac kao i svaki drugi.

Podsjetimo, prema časopisu Forbes Gates je četvrti najbogatiji čovjek na svijetu, a mnogi već sada spekuliraju koliko će ga stajati razvod od Melinde.

Reply
Share this

REALITY & TV