Tori Spelling (47), kći legendarnog producenta Aarona Spellinga i stvoritelja popularne serije ‘Beverly Hills, 90210’ u kojoj je igrala lik Donne, navodno se razvodi od supruga, glumca Deana McDermotta (54).

POGLEDAJTE VIDEO:

Već duže vrijeme postoje glasine kako je par ponovno pred razvodom. Glumica dugo nije objavila fotografiju sa suprugom na društvenim mrežama, a sada je viđena bez vjenčanog prstena.

Tori i Dean upoznali su se na filmskom setu kada su oboje bili u braku s drugim osobama. Aferu su započeli prve večeri kad su se upoznali, a ubrzo su zatražili razvode od svojih tadašnjih supružnika. Par zajedno ima petero djece: sinove Liama (14), Finna (8) i Beaua (4) te kćeri Stellu (12) i Hattie (9).

Svoj bračni život su prikazali u reality showu ‘Tori &Dean: Inn Love’ u trajanju od 2007. do 2012. godine.

Par je i prije bi pred razvodom zbog Deanove nevjere iz 2013. godine, koju je glumac priznao u dokumentarnoj seriji ‘True Tori’ 2014. Njegovo priznanje je uznemirilo djecu, a Tori je navodno doživjela živčani slom.

Glumica je objasnila da razumije njegovo varenje, pošto su oboje bili u braku kad su započeli aferu.

Razlog brojnih reality emisija je bio bankrot. Bračni par je bio dužan doslovno na sve strane. Dugove su navodno podmirili u travnju prošle godine.

Reply
Share this

REALITY & TV