Da bi mu bilo lakše odlučiti koju će damu ostaviti na svojoj farmi i probati ostvariti ljubavnu vezu, Dragan je poveo Olju i Dijanu na romantični spoj. Prvo je Dijanu htio bolje upoznati pa je zamolio Olju da prošeće po prirodi dok oni uživaju u vinu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dijana mu je rekla da se jako dobro slaže s njegovom djecom i da su joj prirasli srcu. Dragan joj je tada rekao da se ona odlično uklopila, pogotovo u kuhinji.

– Svaka žena bi se dobro snašla u onakvoj kuhinji kakvu Dragan ima – rekla je Dijana. Ipak, nakon tih lijepih riječi, sve je krenulo nizbrdo. Umjesto da je ispituje o njoj i njihovoj budućnosti, Dragan je Dijanu pitao je li Olja žena za njega.

Našalili su se na Draganovo nespretno pitanje, a kad ju je upitao o njezinim nadanjima, rasplakala se. Rekla je kako je u prošlosti prošla razne ružne periode i kako sada više ništa ne očekuje.

Gledatelji su se raspravljali na društvenim mrežama o tome koja je dama bolja za Dragana, koja će se bolje snaći u poljoprivredi, ali i koja mu bolje karakterno leži.

– Olja je malo starija, ali više ti paše – komentirala je jedna pratiteljica, a druga dodala:

– Dijana ima više empatije. Ona je prava.

Reply
Share this

REALITY & TV