U utorak navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ kuhala je svestrana Natalija Lisičak, koja je gostima pripremila vizualno fenomenalna jela, no svejedno su joj našli zamjerke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Domaćica Natalija iz Varaždina svojim je gostima ponudila niz kreativnih i modernih jela te se jako potrudila oko njihove pripreme, ali i dekoracije, što se moglo vidjeti na samim tanjurima. Tako je za predjelo servirala losos s koricom od pistacija s umakom od povrća te spiralom od crne tjestenine.

– Cure su ostale frapirane, doslovno bez teksta jer znaju da je to odlično odrađeno – komentirao je Tomislav kad je ugledao predjelo, a Goga je pohvalila: ‘Predjelo me iznenadilo kreativnošću, bilo je za neki viši nivo od ove naše večere.’

Odlično jelo palo je u drugi plan zbog utihnule atmosfere te je ekipa za stolom većinu vremena provela u tišini, a svi su to pripisali tremi od domaćice koja je na kraju prešla i na same goste.

– Atmosfera je opet bila malo mlaka, očekivala sam da će biti bolje jer se već poznajemo, ali kad smo vidjeli Nataliju u tremi i mi smo se isto malo stegnuli i pali smo u neku tišinu – primijetila je Goga, a onda je na stol stiglo glavno jelo koje je opet oduševilo svojim izgledom.

– Glavno jelo me očaralo izgledom i mirisom – kazao je na prvu Tomislav o njezinoj purećoj roladi s pršutom i kus-kusom, pa onda ušao u detaljniju razradu samog jela i njegovih okusa: ‘Ja ne bih stavio pršut jer mi je preuzeo okus puretine. Ne možete maknuti okus koji je već zaražen, a sve ostalo bez premca, odlično.’

I desert je, očekivano, oduševio izgledom, ali i okusom jer su svi imali riječi hvale za kremu od avokada, chia pudinga i umaka od borovnica.

– Krema je fantastična, chia i umak bili su zanimljivi za kušanje – komentirale su Ivanka i Marija, a lošu atmosferu podignuo je Natalijin poklon iznenađenja te svirači za kraj večere.

Kad je stigao red na ocjenjivanje, domaćici su svi dali – osmice. Tomislav zato što smatra da je Natalija uložila puno truda u večeru dok je Ivanki sve bilo dobro, ali joj je bila loša atmosfera. Mariji se sve svidjelo osim sirove ribe u predjelu, a Gordana smatra da se domaćica previše potrudila: ‘Svaka čast domaćici, ona je u ovoj večeri u svom nastojanju da nas oduševi jednostavno pretjerala. Bilo je jako puno novih okusa…’

Tako je Natalija zaradila 32 boda i trenutačno je u vodstvu, a sutra kuha Gordana.

Reply
Share this

REALITY & TV