Jedni od idola današnjih generacija su članovi obitelji Kardashian-Jenner. Život im je pod povećalom javnosti, naročito zbog toga što kamere prate njihovu svakodnevicu

Budući da kamere prate veliki dio života obitelji Kardashian-Jenner, nije čudno da su tako zabilježile neke ‘urnebesne’ trenutke. Uz to, nitko od njih se ni na intervjuima ne libi reći što im je na umu te tako svako malo serviraju legendarne izjave.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako se reality zvijezda Kim Kardashian (39) jednom prilikom očito poslužila stereotipom o dlakavosti ljudi s istočnoeuropskim podrijetlom, a njena je izjava izazvala bijes na društvenim mrežama

– Armenka sam, naravno da sam opsjednuta laserskim uklanjanjem dlačica – izjavila je. Obožavatelji su joj poručili kako armensko podrijetlo ne podrazumijeva dlakavost, a čak i da netko ima dosta dlačica, to ne znači da ih treba ukloniti. Također, izjavila je kako se ona samo smiješi, a da se nasmije samo ponekad. Međutim, ne često, jer smijanje uzrokuje bore.

Foto: Instagram

Osim toga, Kim se voli osvrnuti na slavne koje je imala priliku upoznati. Tako je nakon susreta s pjevačicom Britney Spears (37) izjavila kako joj je ona rekla da ju voli te da voli njezinu stražnjicu. Također, Britney joj je navodno rekla da želi biti njezina lezbijska partnerica.

– Mislim, što da joj kažem, osim ‘Ne hvala?’. Zapravo, mislim da bih to učinila za milijun dolara – rekla je tada Kim, kojoj očito nije laskao komentar pjevačice.

Ništa bolja, ili gora, nije njezina sestra Kourtney Kardashian (40), koja se ne srami pričati o poprilično odvratnim stvarima. Naime, ona je probila led u obitelji Kardashian i postala je prva sestra iz klana koja je rodila dijete. Jako je otvorena oko roditeljstva i muka koje s njim dolaze.

– Sjećam se kad sam jednog dana ljubila Masona i povratio je u moja usta, ali svidjelo mi se – priznala je Kourtney.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Pretjerati zna još jedna članica klana Kardashian Jenner, Khloe (35). Tako je malo predaleko odnijela šalu o svom slučajnom pokazivanju bradavica na crvenom tepihu.

– Opsjednuta sam bradavicama i osobno volim kad ih žene pokazuju. Možda sam bila članica nudističke kolonije u prošlom životu – rekla je.

Osim toga, Khloe je jednom prilikom šokirala svojim neznanjem o menstrualnom ciklusu i kupanju u moru. U realityju je tako rekla kako se ne smije kupati u oceanu dok ima menstruaciju, jer će je napasti morski psi.

Njihova sestra Kylie Jenner (22) poznata je po puno stvari, od megauspješne kolekcije šminke, do Instagrama gdje se probila kao influencerica. Međutim, ponekad pokazuje kako jedina stvar z kojoj nije dobra je mudrost.

– Mislim da svaka godina ima novu energiju. Osjećam kao da će ova godina biti godina shvaćanja stvari. Svi oko mene, svi samo shvaćamo stvari – rekla je u intervjuu uoči nove godine. Nitko tada nije shvatio o čemu je ona pričala.

Foto: Instagram

Inače, njihova sestra Kendall Jenner (23) je prema Forbesovoj listi žena koja najviše zaradi zahvaljujući Instagramu. Prati je 117 milijuna ljudi, što je samo milijun fanova manje nego Messija. Zbog objava na svome profilu ‘zgrče’ gotovo 110 milijuna kuna godišnje. Unatoč tome što si može priuštiti sve na svijetu, a zlobnici će reći kako pritom ništa ne radi, Kendall nije uvijek zadovoljna. Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osjećala ugodno u obitelji te da se bori s sigurnošću.

Foto: Instagram

Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njezina manekenska linija uglavnom je donosila frustracije te se nije osjećala jednako lijepom i prihvaćenom. Kourtney (39), Kim (38), Khloe (34) i Kylie (21) stvarale su joj pritisak svojom pojavom.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Reply
Share this

REALITY & TV