Maja Milan (25) u petu sezonu emisije “Život na vagi” ušla je sa 138,6 kilograma, a uspjela je izgubiti čak 41,4. I nakon što je emisija završila, Maja je nastavila raditi na sebi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako njezine pratitelje zanima njen napredak, aktivna je na društvenim mrežama. Kao i mnogi drugi, ljeto provodi kupajući se, a otkako je izgubila višak kilograma puno je samouvjerenija što se vidi i po njenom širokom osmijehu.

Nedavno je podijelila i fotografiju u kupaćem kostimu prije nego se pridružila “Životu na vagi” i krenula mršavjeti.

– Gledam ove fotografije i ne mogu vjerovati da sam ovo ja. Smiješno je kako tada nisam bila svjesna svoje veličine. Da se razumijemo, znala sam da sam pretila, ali meni je to bilo normalno i navikla sam se. Mislim da je to općenito problem pretilih ljudi koji dugo žive s kilogramima da nisu svjesni svoje veličine – napisala je tada Maja.

Marijana Batinić (40) komentirala je kako je sad ‘baš ribica!’, a drugi su se pridružili komplimentima.

– Ljepotica; Wow super si…; Bomba – neki su od komentara.

Kao što je vidljivo na fotografijama, Maja samouvjereno pokazuje svoj novi izgled. Više od godinu dana nakon početka emisije koja joj je promijenila život, ne odustaje.

– Prije točno godinu dana krenula sam sa svojom najvećom životnom transformacijom. Koja i dalje traje i trajat će. Mislila sam da je to samo fizička transformacija, ali to je puno više od toga. Danas mogu reći da sam ponosna na sebe. Bez obzira na sva “skretanja s puta”, bitno je uvijek vratiti se – napisala je jednom prilikom.

Reply
Share this

REALITY & TV