Poduzetnica i vlasnica modnog brenda Snježana Mehun (49) u ove hladne dane, kada mnogi ne izlaze iz kuće zbog mjera određenih za suzbijanje korona virusa, ipak je pronašla zanimaciju. S dečkom Franzom Schillingerom, austrijskim poduzetnikom iz Beča, opustila se na bazenima u Opatiji.

POGLEDAJTE VIDEO:

‘Okinuli’ su i fotografiju koju je Snježana podijelila na društvenim mrežama.

– Kreneš se fotografirati za Instagram i naravno, uvijek ti se netko uvali u kadar – našalila se Mehun u opisu fotografije pa dodala:

– Kažem ja Franzu nakon nekoliko minuta lupanja po mobitelu kako je na svakoj fotografiji sa mnom, cijelo vrijeme. Rekao je da zna, ali da izgleda dobro. Kako da ga ne volim?

Snježana je odjenula jednodijelni badić kojim je istaknula figuru. Dobila je puno komentara, a mnogi su se dotaknuli njezinog odabranika koji im je, sudeći prema komentarima, simpatičan.

– To je čovjek koji je dobio bingo. Franz je najjači ‘cooler’ ikad – pisali su im.

Snježana i Franz upoznali su se preko zajedničkih poslovnih partnera. Prati je na revijama njezinog modnog brenda Duchess, koji sve više osvaja svjetsko tržište. Par inače nema problema s udaljenošću jer je Schilinger zbog poslovnih obaveza često u Zagrebu.

Reply
Share this

REALITY & TV