Priznao je kako se ponekad boji gušenja jer je često nakon zahvata imao problema s disanjem u snu. Ipak, smatra kako su njegove tetovaže vrijedne svake muke i rizika

Ethan Bramble (21) riskirao je svoj život kako bi postao čovjek s najviše promjena na svom tijelu. Do sada je napravio više od 40 ‘zahvata’ među kojima su brojne tetovaže uključujući i očne jabučice, uklanjanje pupka i ‘kidanje’ jezika.

Foto: Instagram

Iako su mu doktori rekli da postoji šansa da će zauvijek izgubiti vid, Ehan je ipak ubrizgao tintu u oči i napravio jednu od najstrašnijih, ali i najopasnijih tetovaža.

Foto: Instagram

No, niti to ovom 21-godišnjaku iz Novog Walesa u Australiji nije bilo dovoljno pa je doslovno prepolovio jezik kako bi izgledao poput zmije.

Foto: Instagram

Priznao je kako se ponekad boji gušenja jer je često nakon zahvata imao problema s disanjem u snu. Ipak, smatra kako su njegove tetovaže vrijedne svake muke i rizika. Opisao je i kako izgleda postupak tetoviranja očne jabučice.

– Jako je stresno. Imate jednu osobu koja vam drži oči otvorene, a vi trebate cijelo vrijeme gledati u točno određeno mjesto. Ako se malo pomaknete možete oslijepiti – otkrio je Ethan.

Foto: Instagram

Iako ima tek 21 godinu, Bramble ima više od 150 tetovaža na svom tijelu, a prvu je napravio sa samo deset godina. Naravno, ne namjerava stati dok ne postane ‘živa slikovnica’.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV