Španjolku na Instagramu prati 740 tisuća ljudi. Jedna je od najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj, a navijači Barcelone je obožavaju. Raquel i naš reprezentativac upoznali su se 2011.

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić (31) i njegova supruga Raquel Mauri (29) ovo su ljeto proslavili osmu godišnjicu ljubavi. Bračni par Rakitić i inače rado objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a njihovi obožavatelji uvijek ih obasipaju komentarima. Ovaj je put objavljenom fotografijom pažnju plijenila sama Raquel.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako je na svom Instagram profilu objavila fotografiju gdje pozira u crnom minjaku i u kaubojskim čizmama.Odjenula je crnu kratku haljinicu i bež blejzer, a kombinaciju je začinila Louis Vuitton torbom.

Foto: Instagram Španjolku na Instagramu prati 740 tisuća ljudi. Jedna je od najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj, a navijači Barcelone je obožavaju. Raquel i naš reprezentativac upoznali su se 2011., a kako često znaju govoriti, njihova je ljubavna priča započela kao u filmu.

Kada je stigao u Španjolsku i potpisao za Sevillu, Rakitić je bio nervozan i uzbuđen pa je nagovorio brata Dejana da odu popiti piće prije spavanja.

Foto: Instagram

– Raquel sam upoznao svoje prve večeri u Sevilli. Negdje oko ponoći nagovorio sam brata Dejana, koji mi je i menadžer, da odemo na piće u grad. Sjeli smo u prvi kafić i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena. Iako mi je trebalo dugo da je privolim da iziđe sa mnom na spoj, znao sam da joj se sviđam jer me nikada nije odbila, samo se izvlačila da nema vremena. A kako je govorila samo španjolski, sporazumijevali smo se rukama, poput Tarzana i Jane – sve dok ga ja nisam naučio. I danas kod kuće pričamo španjolski iako ona i Althea dobro razumiju hrvatski, samo što ga ne govore – otkrio je veznjak Barcelone.

Foto: Raquel Mauri/Instagram

Rakitiću je trebalo sedam mjeseci da osvoji atraktivnu brinetu, još pet da ga ona predstavi roditeljima i godina dana da počnu zajedno živjeti. Za Raquel kaže da je njegova srodna duša i najbolja prijateljica te da za njih brak nije samo jedno ‘da’.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘ZENZACIJA’ S IVANOM ŠARIĆEM:

Reply
Share this

REALITY & TV