Russellu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Crowea u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici

Slavni holivudski glumac proslavio se ulogom Gladijatora u istoimenom filmu, a u to vrijeme Russell Crowe (55) je utjelovio mišićavog rimskog generala Maximusa Decimusa Meridiusa, ali njegove posljednje fotografije daleko su od tih dana.

Foto: Profimedia

Australac je u zračnoj luci u Sydneyju pokazao nešto drugačiji, pomalo sredovječni look. Za potrebe nove uloge u trileru ‘Unhinged’ glumac se osjetno ‘zaokružio’, a za razliku od mukotrpnih treninga kojima se ranije pripremao za ulogu Gladijatora, sada mu je jedini zadatak ne vježbati i jesti što god poželi.

Crowe u filmu kojeg ćemo gledati 2020. igra manijaka koji uhodi žene, a kako bi izgledao što uvjerljivije redatelj Derrick Borte (51) tražio je od njega da promijeni konstituciju.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

Russellu ovakve glumačke transformacije nisu strane, no ovo je ipak jedna od radikalnijih, a Crowea u ovakvom izdanju mnogi ne bi prepoznali na ulici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Reply
Share this

REALITY & TV