Jelena Bačić Alimpić odlučila je da pekine posao voditelja, pa se u potpunosti posvetila pisanju, što se ispostavilo kao dobar izbor. Ona je objasnila da je osećala preveliki pritisak i da je jednostavno morala da se povuče, jer je već počelo da bude ugroženo i njeno zdravlje.

“Svega je bilo previše u medijima , i više nisam mogla ostati u tom svetu. Znala sam šta nas čeka! Bio je to veliki pritisak, atak na moje zdravlje ali i moja najveća pobeda kada sam odlučila da sa dugom kredita dam otkaz i otisnem se u književne vode”, kaže dama koja je danas najčitaniji živi domaći pisac .

Ona se u početku nervirala zbog različitih osporavanja, uglavnom zlonamernih i površnih ljudi i da nije ni planirala da objavi svoju prvu knjigu već ju je Isidora Bjelica upoznala sa vlasnikom izdavačke kuće i rekla kako on mora pročitati njen rukopis, jer je sjajan.

Jelena je sada u potpunosti posvećena svojim prijateljima, sve više je ispunjava miran život u Novom Sadu, lepo živi od pisanja koje je ponekad vrlo teško i sanja o tome da njena deca ispune svoje snove, a ona dočeka unuke.

Kurir.rs, MV / Foto: Printscren You tube

Reply
Share this