Stefan Đurić (31), poznatiji kao Rasta, prije nešto manje od mjesec dana izašao je iz pritvora. Teretili su ga za nedozvoljeno držanje skunka i kokaina za osobnu upotrebu. Sada slobodno vrijeme provodi s kćerkicom Tarom, koju je dobio u braku s pjevačicom Anom Nikolić (42).

POGLEDAJTE VIDEO:

Na Instagramu je objavio zajedničku fotografiju s kćerkicom i raznježio obožavatelje. No svima je za oko ‘zapeo’ jedan detalj. Iako se Rasta razveo od Nikolić prije tri godine, još uvijek nosi vjenčani prsten.

Repera i Anu ‘spojio’ je glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se ‘stvorio’ Rasta.

– Meni nešto nije išlo prije albuma i onda su mi predložili Rastu, a ja sam čula ‘Rista’. Otišla sam u studio i puštali su mi melodije, a jedna od njih bila je i ona pjesme ‘Labilna’. Ja sam tu pjesmu otpjevala, a bila je u muškom rodu. Naježila sam se i Rasta mi je rekao: ‘Ova pjesma je bila planirana za mene, ali ja ti je poklanjam’. I poklonio mi je – ispričala je Nikolić svojedobno o počecima njihove veze u emisiji ‘Premijera – Vikend specijal’.

Taj glazbeni album donio im je prijateljstvo, a potom ljubav. No nije im išlo, a oko razvoda se nisu puno oglašavali.

– Ja bih voljela da smo ostali u braku, ali sada smo prijatelji. Zahvalni smo što se naša ljubav dogodila jer nam je donijela kći Taru – zaključila je pjevačica.

Srpski mediji pišu kako je ranije jednom prilikom priznala da ju je razvod od Raste slomio, jer je vjerovala kako će zauvijek biti zajedno.

Reply
Share this

REALITY & TV